Adverteren

Waarom adverteren op knalfeestjes.nl?

Deze site is speciaal gemaakt om ouders te helpen bij het vinden van websites en bedrijven. Als je hier adverteerd ben je dus niet zomaar een advertentie, maar ben je in feite de inhoud van de website. Ouders komen hier om jouw bedrijf/website te vinden. Daarom wordt er ook veel geklikt op de links die op deze website vermeld staan.

Het is erg goedkoop om hier te adverteren. Een plek kost je maar 50 euro per jaar. Een plek is een stuk tekst met een of meer links. Het mag natuurlijk een reclame tekst zijn, maar het moet allemaal wel mooi in de layout blijven passen, daarom willen we ook liever geen plaatjes bij de advertenties. Adverteren met zogenaamde banners is daarom ook geen optie.
De voordelen van tekst advertenties is dat het er niet uit ziet als een advertentie. Zeker niet op een website zoals deze. De bezoeker zal het zien als content van de website en zal daarom sneller geneigd zijn om op jouw advertentie te klikken. Daarnaast is uit verschillende onderzoeken gebleken dat internetgebruikers tegenwoordig 'blind' zijn geworden voor banners. Dit houd in dat internetgebruikers een soort oog hebben gekregen voor deze vorm van reclame en het dus volkomen negeren, ookal is de reclame nuttig.

Als je in interesse hebt om te adverteren op een van onze pagina's vul dan even onderstaande formulier in.Onderwerp

Op welke pagina wilt u adverteren?
Type hier de advertentietekst die je graag zou willen:
Zet het woord waar de link achter moet tussen [ ], bijv. "Kijk eens bij onze [traktaties]". De link wordt dan achter traktaties geplaatst.