Clowns

Clowns

Een feest is natuurlijk helemaal af met een leuke clown. Je ziet bij kinderfeestjes niet vaak een clown, dat komt vaak omdat ouders niet zo snel weten waar ze zo'n clown kunnen vinden. Vaak weten ouders niet dat er gewoon bedrijven zijn die clowns kunnen leveren voor kinderfeestjes. En dat zijn natuurlijk wel professionele clowns die waanzinnige trucs uithalen. En met zo'n clown hebben die kids toch de pret van hun leven!

Op clown.nl kun je allerlei soorten clowns huren. Ze hebben verschillende soorten clowns, zo hebben ze bijvoorbeeld goochelclowns, eenwielerclowns, jongleerclowns, ballonnen clowns en muziek clowns. Deze leuke clowns maken een kinder partijtje helemaal af en zijn ontzettend leuk!

Het is lachen geblazen met de clowns van clownservice.nl, leuke grappen, leuke liedjes en flitsende trucs. Deze clowns kunnen er wat van. Ze hebben ook leuke clowns voor bedrijfsfeestjes, winkelopeningen en reuniŽn.

Een feest is geen feest als Clown Noni er niet is geweest! Clown Noni is dť clownsspecialist van Nederland, bij Clown Noni kun je meerdere clowns huren voor je kinderfeest of bedrijfsfeest. Het is altijd een succes! Hoe meer clowns hoe meer gelach!

Zelfs de kleinste partijtjes worden een groot feest met Clown Juju. Clown Juju is een leuke clown die door de gehele randstad te boeken is voor kinderfeestjes en partijtjes. Standaard in het programma zitten schmink, een optreden en ballonnen.

Ieder kinderfeest wordt een succes met Clown Jopie's kindershow. Neem eens een kijkje bij Clown Jopie voor meer informatie over de acts die Clown Jopie en Tante Angelique opvoeren.

Of u nu een kinderfeestje of een ander evenement heeft, bij Clownshow kunt u een clown boeken voor uw feest. Met de ruime ervaring van Clownshow.nl weten ze precies welke clown bij uw evenement past.

Jongleren, goochelen, diabolo en andere circus trucs zijn samen met een flinke dosis clownerie en veel interactie de basis van alle optredens van Clown Kiko, Jongleur Kiko en Kiko's Kindertheater.