Traktaties

Traktaties

Op de andere pagina's van deze site staan allerlei links naar websites zodat je zelf kunt vergelijken welke het beste is voor jou. Dat ligt bij de traktaties iets anders. Er zijn namelijk erg weinig websites die traktaties verkopen. Er is namelijk maar 1 goede: Jarig Jetje. Anders dan bij andere sites die hier vermeld staan, kunnen we bij Jarig Jetje wel uit ervaring spreken dat ze betrouwbaar zijn. En erg goed ook! Goede kwaliteit, vriendelijke service en snelle levertijd. En niet duur!

Jarig Jetje bestaat nu 2 jaar, ze maken alle traktaties zelf en sturen ze op, of bezorgen ze bij je thuis als je in de regio Leiden woont. De traktaties zijn handgeknipt uit karton. Ze stoppen er dan een zakje snoep of een zakje chips achter, maken een leuke traktatie doos, en je bent volledig klaar om te trakteren op school. De kindertraktaties zijn slechts 1,40 per stuk. Als je een bestelling plaatst voor de complete traktaties van 1,40 per stuk krijg je de traktatiedoos gratis! Ze hebben vele leuke thema's die allemaal in het fotoboek op de website te zien zijn.

Naast kant-en-klare traktaties kun je ook doe-het-zelf pakketjes kopen. Alles is dan al voorgeknipt en je hoeft het dan alleen nog maar in elkaar te plakken en er zelf iets lekkers bij doen. Deze doe-het-zelf pakketjes worden met de post verstuurd. De prijs van doe-het-zelf pakketjes zijn 1,00 per stuk.