Verkleedkisten

Verkleedkisten

Vinden je kinderen het leuk om zichzelf te verkleden? Of komt er een leuk partijtje op komst waarbij iedereen wel verkleed moet in de thema van het partijtje? Dan zijn verkleedkisten de ideale oplossing, je kunt verkleedkisten via het internet kopen en huren. Hieronder zijn een paar websites die verkleedkisten verkopen of verhuren.

Is uw kind bijna jarig en bent u op zoek naar een leuk (thema)kinderfeestje?

Bij Kiddies-Party kun je themafeestjes huren. De thema's tot nu toe zijn: Prinsessen, Piraten en Kook&Bak. Ik ben vol op bezig om nieuwe feestje te maken en ben hier dan ook druk mee bezig! Een feestje kost Ä50,- en is geschikt voor 8 kinderen!

Alle feestje zijn voorzien van:
Uitnodigingen, verkleedkleding, een draaiboek met verschillende thema-spelletjes, recepten, traktatie-ideeŽn, knutselactiviteiten, themaversiering voor in en om het huis zoals slingers, bekertjes en bordjes.

Ik neem ook graag de organisatie van het hele kinderfeestje voor u uit handen!

Bij Ďaankoopí van een themakinderfeestje krijgt u 10% korting op uw volgende themakinderfeestje!

Ben je geÔnteresseerd kijk dan snel op de site.

Het handigste is natuurlijk dat je een verkleedkist kunt huren bij jou in de buurt, toch? Daar biedt Startkabel nu een goede oplossing voor. Op startkabel staan honderden verhuurders van verkleedkisten verdeeld over de verschillende provincies van Nederland.

Verkleedkisten.com biedt veel leuke verkleedkisten aan voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Ze hebben ook kleurplaten, verhalen en een draaiboek met idŽeen voor traktaties, spelletjes en decoraties. Ze bieden een op maat gemaakte kist van Ä50 voor 8 kinderen.

Voor een ander handig overzicht van verschillende verkleedkist verhuurders is verkleedkist.jouwpagina.nl. Op deze pagina staan meer dan 100 websites die verkleedkisten verhuren! Keuze genoeg dus! Kijk op je gemak eens rond, en vergelijk de verschillende keuzes.

Voor een knallend feest is de toverkist helemaal het toppunt. Bij Toverkist hebben ze leuke verkleedkisten met verschillende griezelthema's, denk bijvoorbeeld aan heksen en Harry Potter. Maar ze hebben natuurlijk ook vele andere thema's voor een geslaagd feest!